Кудін Антон
CBGames.com.ua (Украина) |
Украинский Английский |
размер: | 21 x 15 x 4 см. |
комплектация: 60 карт унікальних героїв |
«Талос: Арена» — карткова гра, яку досить швидко освоюють новачки. Але й залишається велике поле маневру для «гіків» завдяки формуванню власної армії в процесі гри. Гра була створена ще у 2011 році, протягом наступних років вона доповнювалася і збалансовувалася.
В грі ми прибрали ті елементи настолок, які надокучали і псували задоволення, наприклад:
Створюючи гру, основним правилом було: «Слухати і чути всіх». Всі пропозиції ми розглядали і збираємося в подальшому це робити! Сміливо висловлюйте свої думки, побажання: так гра стане тільки кращою! Зараз маємо оригінальну механіку в оригінальному фентезійному світі
Страничку игры создали, хорошо. Еще бы описание на русском языке и фейковых пользователей не плодить с высокими оценками, это уже моветон на Тесере.
Для чого опис мовою, якою гра не видається і на аудиторію якої не направлена.
Люди, що грали в гру і мають позитивні враження це фейкові? Цікава логіка...
Если эта игра не направлена аудиторию, то автору, конечно, виднее. Впрочем претензию по русскоязычному описанию снимаю, на Тесере полно карточек с английским языком,пусть будет еще одна с иностранным.
А вот про фейковых пользователей уверен, люди специально зарегистрировались на Тесере на 1 один, чтобы поставить оценку игре? Ну кто же поверит их мнению?
Я попросив в групі у вк поставити оцінку. Вірити не вірити їхній думці, не знаю - я не суддя.
Якщо вони заради цього зареєструвались тут, то ще більша подяка їм.
Ближе к концу статьи, подзаголовок "Общие рекомендации":
"Допустимый язык описания — только русский"
"рекомендації" - не багатозначне слово. Якщо просто: "бажано, але не обов'язково".
То ж упустимо цю рекомендацію.
Там еще есть такие слова как "допустимый" и "только".
В общем, зря вы так, в чужой монастырь... Весьма вероятно, что с таким подходом сольют и вас и вашу игру. А она, может, и не такая плохая. Поди знай.
Видимо (мову я не разумею, а в переводчик лезть лень), человек просто хочет видеть карточку своей игры на Тесере.
Тогда вполне логично, что ему нужно следовать правилам площадки, на которой он хочет размещаться.
Правила не порушую. Все, що йде після слова "рекомендації" апріорі не є правилом.
Дякую за поради.
Але я сам розберусь що і до чого.
Нет слов... Серьёзно...
Якщо не важко, конкретніше)
He means that he can't express his feelings with words after seeing game description. Probably because of used language.
I don't think so, cuz he is from Dnipro.